lunes, 24 de octubre de 2016

 

LLAVORS DE VIDA

Aquest estiu he conegut d´aprop l´elaboració de  llavors activades de carabaça i girasol. He descobert la vida en els aliments, la qual cosa m´ha semblat increïble. Si això fos poc, també he adivinat que hi ha un paralelisme clar entre aquestes llavors i el potencial del nostre SER. 
Vull explicar-vos primer el procés de la vida d´aquestes llavors.
Les llavors es troben en un estat de protecció, posseixen energia i nutrients esperant el moment de sorgir i transformar-se en arbre.
La técnica d´activació consisteix en "despertar" la llavor del seu estat de latència per mitjans completament naturals. Un cop despertes, inicien  el procés de germinació i es aquí quan el seu potencial de vida i energia es MAXIM. En aquest moment el consum d´aquestes llavors és el óptim per poder aprofitar totes les propietats nutritives i energètiques.

En les persones el potencial latent hi és de la mateixa manera. Som llavors humanes, del nostre ser i essència, sempre, esperant alliberar la protecció ( limitacions, creences, pors) per poder expandir tota la vida. L´activació es produeix mitjançant l´ampliació de la consciència i del reconeixement real de qui som. Som pols d´estels o llavors en evolució constant. Aquest potencial és latent tota la vida, esperant esclatar. 

L´activació de llavor del SER només la podem accionar cada un de nosaltres, és personal e instransferible, és la nostra responsabilitat amb la vida que ens ha estat lliurada. Ara bé, podem vibrar amb altres llavors de la mateixa espècie, inspirant-nos uns als altres, no és un camí solitari. 

Alhora és curiós trobar altres llavors plenes de vida germinant al voltant, espècies de colors diferents, formes i expresions igualment plenes de vida que conformen totes les varietats possibles, il.limitades.

A esclatar...



1 comentario: